Κυριαζής: «Θα κάνει ζημιές ο Εθνικός»

Μετά το χθεσινό ρεπό από σήμερα ξανά «τα κεφάλια μέσα» για τους αήττητους παίκτες του Παναθηναϊκού, που επέστρεψαν χθες από την Αλεξανδρούπολη. Οι «πράσινοι», στο σαββατιάτικο ματς της 3ης αγωνιστικής χωρίς να εντυπωσιάσουν, κατάφεραν στο πρώτο εκτός έδρας ματς να περάσουν αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα, αυτή της Αλεξανδρούπολης, όπου όπως δήλωσε στην «Α.Η» και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Χρύσανθος Κύριαζης πολλές ομάδες ενδεχεται να αφήσουν βαθμούς: «Σίγουρα μέχρι στιγμής δεν έχουμε αποδώσει στα παιχνίδια μας αυτό που θέλει ο προπονητής μας, εμείς και ο κόσμος μας» υποστήριξε αρχικά ο Πρεβεζάνος άσος και συνέχισε:

«Σε αυτή την περίοδο όμως το σημαντικό είναι ότι περάσαμε από μια πολύ δύσκολη έδρα, μιας και είμαι σίγουρος ότι ο φετινός Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη θα κάνει πολλές ζημιές σε όποια ομάδα τον υποτιμήσει» τόνισε ο Κυριαζής.

Ήθελε Μινούτσι ο Δεληκώστας

Το εγκώμιο όμως του Κυριαζή έπλεξε σε δηλώσεις του λίγες ώρες μετά το σπάσιμο του φετινού αήττητου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ο τεχνικός, Κώστας Δεληκώστας: «χάσαμε από μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είχαμε όμως καλύτερη τύχη αν παρέμενε στο ματς ο Μινούτσι. Ο Κυριαζής ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και άλλαξε την ροή του» υπογράμμισε ο Δεληκώστας.

* Κανονικά θα προπονηθεί σήμερα ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού  Ρομπέρτο Μινούτσι, που στην Αλεξανδρούπολη ένιωσε μία αδιαθεσία και αντικαταστάθηκε από τον Κυραιζή. 

Συνεχίζεται η προετοιμασία των «πρασίνων»

Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφουν επίσης και οι κοπέλες του Παναθηναϊκού, μετά τι διήμερο ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο. Για τις πρωταθλήτριες του Νίκου Παπαϊωάννου, που έβγαλαν χωρίς ήττα την προηγούμενη εβδομάδα τη σειρά των φιλικών αγώνων με Πανιώνιο και Μπεσίκτας, το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με βάρη και γήπεδο.