Θερμή υποδοχή σε Σάρας…

Θερμή υποδοχή σε Σάρας…Όλη η αποστολή του Παναθηναϊκού έτυχε θερμής υποδοχής κατά την άφιξή της στην Κύπρο, ωστόσο, ιδιαίτερης… προσοχής έτυχε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιούς. Ο Λιθουανός όχι μόνο έκλεψε την παράσταση, αλλά είναι και ο πλέον περιζήτητος πράσινος στους δημοσιογράφους, καθώς όλα τα μέσα έχουν αιτηθεί μια συνέντευξη μαζί του!

Στο μεταξύ, ο προπονητής των πρασίνων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου του διεθνούς τουρνουά: «Είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε πως προχωράει η προετοιμασία. Είμαστε χαρούμενοι, που για 2η συνεχόμενη φορά συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά και είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι όλοι παίκτες, εκτός του τραυματία Σπανούλη, δηλώνουν παρόντες μπροστά σε ένα κοινό που αγαπάει το μπάσκετ. Φετινός στόχος μας δεν είναι μόνο η κατάκτηση των τίτλων,  αλλά και το καλό μπάσκετ. Οι φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους. Ολοι θα θέλουν να μας νικήσουν».

* Αλλαγή στην ώρα της πρεμιέρας… Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (04/10) την διοργανώτρια ΑΕΛ στις 17.00 και όχι στις 19.00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.