Η ξεκούραση των «πράσινων αμαζόνων»

Η ξεκούραση των «πράσινων αμαζόνων»Πολύτιμες ανάσες έπειτα από μία κουραστική εβδομάδα με διπλές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες παίρνουν από χθες οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ της ομάδας του Παναθηναϊκού. Οι αθλήτριες του Νίκου Παπαϊωάννου, με τις εμφανίσεις τους στα νικηφόρα φιλικά, υποχρέωσαν το Γρεβενιώτη τεχνικό να τους δώσει μετά χαράς διήμερο ρεπό προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν λίγο χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά το καρέ των επιτυχιών στα τέσσερα τεστ με Πανιώνιο και Μπεσίκτας είναι εξαιρετικό και το μόνο… παράπονο είναι αυτό του γενικού αρχηγού του τμήματος, Βασίλη Πιστιόλη, ο οποίος δεν είχε την τύχη να παρακολουθήσει την ομάδα στις πρώτες της ανεπίσημες αγωνιστικές εμφανίσεις, καθώς κάποιες υποχρεώσεις του τον κράτησαν το τελευταίο τριήμερο εκτός συνόρων.

Αθλήτριες-μοντέλα
Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου και η συμπαίκτριά της, Κέλι Κρέσσου ακόμη και στο χθεσινό τους ρεπό δεν σταμάτησαν να δέχονται την αγάπη και το θαυμασμό των φίλων της ομάδας, καθώς έδωσαν το «παρούσα» στην Διεθνή Έκθεση Aθλητισμού που φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας.

Στο περίπτερο λοιπόν της ADIDAS οι δύο «πράσινες» πρωταθλήτριες μαζί με τις διεθνείς πρωταθλήτριες του μπίτς βόλεϊ, Θάλεια Κουτρουμανίδου/Μαρία Τσιαρτσιάνη, αλλά και αθλητές και αθλήτριες άλλων σπορ υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και μαγνήτισαν ασφαλώς τα βλέμματα των ανδρών που επισκέφτηκαν την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση με την επωνυμία 3rd Sports Show.

Το χαίρεται η Λόζανσιτς
Η παίκτρια του Παναθηναϊκού που από την πρώτη προπόνηση έχει κλέψει την παράσταση, δεν είναι άλλη από τη διεθνή Γαλλίδα κεντρική, Γελένα Λόζανσιτς. Η πρώην πρωταθλήτρια των Καννών, που χθες πέρασε το ρεπό της με τον αγαπημένο της Πιέρ, μιας και ο σύντροφός της δεν είχε υποχρεώσεις με την ομάδα της Κορίνθου, σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα.

«Όλα μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλά. Όλοι είναι πολύ καλοί μαζί μου, ενώ και η προπόνηση που κάνουμε είναι πολύ δυνατή. Δεν θα ’ταν ψέμα αν έλεγα ότι είμαι ευτυχισμένη στην Αθήνα, μολονότι στα φιλικά μέχρι στιγμής που δώσαμε δεν δείξαμε και το καλύτερό μας πρόσωπο. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι φυσικό, αφού οι κοπέλες είναι ακόμη πιασμένες από τα βάρη, ενώ εγώ δεν έχω συμπληρώσει ούτε μία εβδομάδα προπονήσεων στην ομάδα. Δουλεύουμε πάντως συνέχεια και είμαι πεπεισμένη ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας θα παρουσιάσουμε ένα εξαιρετικά δυνατό σύνολο», δήλωσε στην «Α.Η.» η Γαλλίδα νεοαποκτηθείσα άσος του Παναθηναϊκού.