«Ετοιμοπόλεμος» ο Μάτος

«Ετοιμοπόλεμος» ο ΜάτοςΑνησυχία υπήρχε στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες σχετικά με την κατάσταση του Μαρτσέλο Μάτος, ο οποίος αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη γάμπα, που τον άφησαν εκτός αποστολής στο ματς κόντρα στην Αρτμέντια αλλά και εκτός από την προπόνηση της Τετάρτης, βάζοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη συμμετοχή του στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος, όμως, ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα, ξεπέρασε με επιτυχία τις ενοχλήσεις και στη χθεσινή προπόνηση έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος είδε με ικανοποίηση τον Μάτος να βγάζει όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι μπορεί να αγωνιστεί και να προσφέρει στο παιχνίδι με τους Πελοποννήσιους.

Μάλιστα, ο μέσος του Παναθηναϊκού, όπως έλεγε και στους συμπαίκτες του, δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να χάσει τον αγώνα της Κυριακής. Έτσι μετά τη εξέλιξη αυτή είναι πολύ πιθανό να επανέλθει ο Μάτος στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, όπου στο χώρο των αμυντικών χαφ μαζί με τον Τζιόλη θα δημιουργήσουν και πάλι το δίδυμο που μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά.

Χαλαρά οι μισοί, κανονικά οι υπόλοιποι

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τη χθεσινή προπόνηση, όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Αρτμέντια έκαναν τρέξιμο, ασκήσεις αντοχής, ποδοβόλεϊ και διατατικές ασκήσεις, ακολουθώντας ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα. Από την άλλη, οι υπόλοιποι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και τακτική, ολοκληρώνοντας με δίτερμα στο μισό γήπεδο και αποθεραπεία. Τέλος, όσον αφορά τον Τζόζεφ Ενακαρίρε, ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Γιώργος Τσίτσης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Παρουσία «πράσινων» ποδοσφαιριστών η παρουσίαση της “Green Team”

Σήμερα στις 19:30 στο περίπτερο του Παναθηναϊκού στη διεθνή έκθεση αθλητισμού “Sports Show 2007” , η οποία λαμβάνει χώρα στο  πρώην δυτικό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, θα γίνει η παρουσίαση της “Green Team”, εταιρίας που διαχειρίζεται τα επίσημα προϊόντα της ομάδας. Μάλιστα, στο χώρο της έκθεσης αναμένεται να υπάρχει έντονη παρουσία από την ομάδα των «πρασίνων», μιας και θα δώσουν το «παρών» οκτώ ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένα, οι Δημούτσος, Σαριέγκι, Νίλσον, Ρομέρο, Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος, Γκούμας και Τζιόλης θα βρεθούν στο «πράσινο» περίπτερο και αναμένεται να υπογράψουν αρκετά αυτόγραφα στους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στην έκθεση. Από κει και πέρα, η παρουσίαση θα αφορά: την ανάλυση και ανάπτυξη της φιλοσοφίας της εταιρίας, το πρόγραμμα αδειοδότησης και τις ανάλογες τρέχουσες συνεργασίες αλλά και τις νέες σειρές προϊόντων.