Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσειςΎστερα από τρεις μέρες ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (2-2). Οι Κρητικοί πήραν ένα σημαντικό βαθμό στη Θεσσαλονίκη και με δεδομένο ότι αυτή την Κυριακή δεν υπάρχει Πρωτάθλημα, ο Ράινερ Μάουρερ τους έδωσε τρεις μέρες ρεπό (Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη), έτσι ώστε να πάρουν κάποιες ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Από σήμερα λοιπόν, επιστρέφουν στις προπονήσεις, όπου ο Γερμανός θα τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, αλλά κι αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση για το γεύμα με τη διοίκηση του Εργοτέλη, στην οποία αναφέρει:

«Λόγω του αγώνα που θα δώσει η Εθνική μας Ομάδα το ερχόμενο Σάββατο, άλλαξε και η ώρα της συνάντησης που θα έχει η διοίκηση του ΟΦΗ με την διοίκηση του Εργοτέλη. Θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Nana Beach (είναι ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Καράτζη και βρίσκεται στη Χερσόνησο)».