Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκεςΗ χαρά για τη νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, μετριάστηκε από την ήττα και την κακή εμφάνιση στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη. Οι «πράσινοι» στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ (Παιανία 13:00), θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τα καταφέρουν. Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ταράσης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, καθώς μετά τις επιστροφές των Μπουτζίκου και Ντάρλα, το «τριφύλλι» είναι… ετοιμοπόλεμο.

Η χθεσινή τελευταία προπόνηση είχε διάρκεια μόλις 35 λεπτών, καθώς ο έμπειρος κόουτς δεν ήθελε να τους κουράσει εν’ όψει του ντέρμπι. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Κώστας Ταράσης, μιλώντας για το σημερινό ματς, τόνισε στους παίκτες του: «Πρέπει να ξεχάσουμε τον Εργοτέλη και να μην είμαστε πιεσμένοι από την ήττα στην Κρήτη. Να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το ίδιο να κάνουμε και αύριο».

Η πιθανή ενδεκάδα
Οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στην Κρήτη, όπως όλα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Παυλόπουλος. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας ο Τζορμπατζίδης είναι το φαβορί, καθώς ο Μπουτζίκος που διεκδικεί την θέση δεν είναι ακόμα έτοιμος. Στα δεξιά ο Βλάχος επιστρέφει στο βασικό σχήμα, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Παντίδος και Σαμουράκης. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σάμιος και Φέτσης, στα αριστερά θα βρίσκεται ο Φελέκης και στα δεξιά ο Κονδύκης. Τέλος στην επίθεση σίγουρος είναι ο Νταντάμης, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Τσιφλίδης, Κάρδαρης και Κατσίκης.  

Σήμερα
11:00 Άρης – Ολυμπιακός (Δημοτικό Γήπεδο Βασιλικών), Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής (Δ.Α.Κ. Τρίπολης), Ο.Φ.Η. – Εργοτέλης (Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο), 13:00  Παναθηναϊκός – Π.Α.Ο.Κ. (Αθλ. Εγκαταστάσεις Παιανίας), 15:30 Ατρόμητος ΑΘ. – Λάρισα (Αθλητικό Κέντρο Μαζαράκη), 16:00  Απόλλων Καλαμαριάς. – Πανιώνιος Μ.Γ.Σ. (Απόλλων Καλαμαριάς), 17:00  Λεβαδειακός – Α.Ε.Κ. (Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Βοιωτίας).
Κυριακή
11:30 Βέροια – SKODA Ξάνθη (Δημοτικό Γήπεδο Ταγαροχωρίου)

Έτοιμοι για το «τρίποντο» οι Έφηβοι
Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στον Άγιο Δημήτριο (2-2), οι Έφηβοι του «τριφυλλιού» θα κυνηγήσουν απέναντι στην Καλλιθέα (Καλαμάκι 12:00) την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Βαγγέλης Σάμιος, δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν με τους: Ιωσήπου, Σταματέα, Παππά, Λιόλιο, Κίτσο, Γεωργόπουλο, Παπαγεωργίου, Τασσόπουλο, Κορώνη, Μακαρονά, Λαγουτάρη. Αν και υπάρχει μια πιθανότητα να ξεκινήσει τον Μαρίνη στην θέση του Σταματέα. 

Το σημερινό πρόγραμμα: 12:00: Εθνικός Αστέρας-Ατρόμητος, Γουδίου, 13:00: Αιγάλεω-Πανιώνιος, ΔΑΚ Αιγάλεω, 10:00: Ηλιούπολη-ΑΕΚ, Ηλιούπολης Β’, 12:00: Καλλιθέα-Παναθηναϊκός, Καλαμακίου, 10:00: Χαϊδάρι-Άγιος Δημήτριος, Τ. Χαραλαμπίδης.