Διπλός ο στόχος…

Διπλός ο στόχος...

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού εν όψει της διεξαγωγής του Super Cup το βράδυ της Δευτέρας (20:30). Η ομάδα του Μάουρο Μπερούτο θα προπονηθει το Σάββατο από κοινού με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Εν τω μεταξύ το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Super Cup, τα έσοδα, του οποίου θα διατεθούν στη διεθνή εκστρατεία η «Η Μόδα καταπολεμά το καρκίνο του στήθους».

 

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, η Άννα Σαλαπάτα (Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων ) δήλωσε: “Καταρχήν χαίρομαι που βρίσκομαι στη πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Από τη θέση μου ως υπεύθυνη τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Παναθηναϊκού θα ήθελα να σας μεταφέρω κάποιες σκέψεις του προπονητή μας του Μάουρο Μπερούτο, ο οποίος δυστυχώς λόγω του προγράμματος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Θα ήθελε όμως να πει δύο λόγια για το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι ο πρώτος του επίσημος αγώνας δέκα χρόνια μετά στην Ελλάδα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι πέρα από το κύπελλο. Πιστεύει ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν προπονητικές τακτικές που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Πιστεύει όμως ότι παρόλα αυτά είναι ένας πραγματικός αγώνας, με δύο πραγματικές ομάδες και ένα πραγματικό κύπελλο που και οι δύο ομάδες θα θέλουν να το κατακτήσουν.

Ωστόσο θεωρεί ότι από άποψη θεάματος δεν θα είναι ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε όμως να κατακτήσουμε το στόχο μας, το κύπελλο. Τώρα από τη μεριά του Παναθηναϊκού πιστεύουμε ότι τη Δευτέρα θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ξέρετε ότι δεν είμαστε έτοιμοι, έχουμε απώλειες λόγω τραυματισμών αλλά και εξαιτίας του ότι οι διεθνείς μας ήρθαν στην ομάδα μόλις πριν από τρεις ημέρες και τώρα εγκλιματίζονται στην ομάδα. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί άλλοθι γιατί είναι και αυτό ένα αναπόσπαστο μέρος στο πρόγραμμα όλων των ομάδων. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κατακτήσει αυτό το κύπελλο όπως και τα υπόλοιπα.

Βέβαια ακόμα μεγαλύτερος στόχος είναι η κοινωνική προέκταση που θα έχει ο συγκεκριμένος αγώνας. Ο αντικειμενικός σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε έσοδα για να πάνε για το γνωστό σκοπό στην καταπολέμηση του Στήθους. Θα θέλαμε και εμείς από τη πλευρά μας να προσκαλέσουμε τον κόσμο στο γήπεδο μας και να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι”.