Από αύριο ο Φάνης, ατομικό «Τόρο» – Δέλλας

Από αύριο ο Φάνης, ατομικό «Τόρο» - ΔέλλαςΠάνω – κάτω, όπως αναμενόταν κύλησε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας (στο ΟΑΚΑ) εν όψει του αγώνα με τη Βοσνία. Με τον Φάνη Γκέκα να μένει εκτός προγράμματος, λόγω του προβλήματος, που αντιμετωπίζει στο γόνατο και τον Βασίλη Τοροσίδη να αρκείται σε ατομικό (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), όπως και ο Τραϊανός Δέλλας (για καθαρά προληπτικούς λόγους).

Όπως ελέχθη, μετά την προπόνηση, οι δύο τελευταίοι είναι πολύ πιθανό να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα από σήμερα (6:30, Άγ. Κοσμάς, κεκλεισμένων των θυρών), ενώ ο Γκέκας μάλλον θα ξεκουράσει το πόδι του και θα επανέλθει στην αυριανή προπόνηση.

Με Ολλανδία οι Παίδες
Φιλικό αγώνα προετοιμασίας θα δώσει σήμερα το απόγευμα (5) στην Ουτρέχτη η Εθνική ομάδα Παίδων του Γιώργου Σεμερτζίδη, με την αντίστοιχη της Ολλανδίας. Στην αποστολή μετέχουν οι Σ.Βασιλείου, Γ. Πατουρίδης, Σ. Μένιος, Β. Πάλλας, Γ. Νικλητσιώτης, Αρ. Σοϊλέδης, Π. Κοτσαρίδης, Ξ. Φέτσης, Ν. Παντίδος, Α. Βασιλογιάννης, Π. Ταχτσίδης, Π. Νικηταράς, Ν. Καρέλης, Β. Κοταϊδης, Γ. Μαχλέλης, Κ. Φρίζης, Β. Παπαευθυμίου και Κ. Λάμπρου.