Απέναντι στους πρωταθλητές

Απέναντι στους πρωταθλητέςΔύσκολη είναι η αποστολή του Παναθηναϊκού στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης των ανδρών, αφού μπροστά τους βρίσκουν το εμπόδιο του Εθνικού (20:00, κολ. ΟΑΚΑ, Νάκος – Παϊρακταρίδης). Οι «πράσινοι» διατηρούν μηδαμινές ελπίδες για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος και δεν είναι μόνο το όνομα των πρωταθλητών Ελλάδας που τρομάζει, αλλά και οι σημαντικές ελλείψεις του «τριφυλλιού».

Ο Μάκης Λυκούδης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Μίλαν Γιάντσιτς, ο οποίος στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα και είναι τιμωρημένος, ούτε στον έμπειρο περιφερειακό, Φάνη Κουντουδιό, ο οποίος τραυματίστηκε πριν από λίγες ημέρες και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, παρ’ όλα αυτά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν με το καλημέρα τον Πειραϊκό σύλλογο δεν αποτελεί απαραιτήτως μειονέκτημα.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος αγώνας από την αρχή δεν βρισκόταν στα πλάνα της ομάδας, ενώ παράλληλα στο σημαντικότερο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ήδη ένα παιχνίδι «στα πόδια τους».