Το βάρος στην τακτική

Το βάρος στην τακτικήΣτον τομέα της τακτικής έριξε το βάρος στη χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη ο Νίκος Καραγεωργίου. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε ασκήσεις τοποθέτησης, ενώ πριν από το τέλος πραγματοποίησαν το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό. Απόντες ήταν οι γνωστοί… ο Πέριτσα Ογκνιένοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ ο Μάριο Χίμπλιγκερ έκανε θεραπεία.

Μετά το πέρας και της σημερινής προπόνησης, ο Καραγεωργίου θα ανακοινώσει στους παίκτες του την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αποστολή θα τα ταξιδέψει το ίδιο βράδυ (21:30) για τη Θεσσαλονίκη εκεί όπου θα λάβει χώρα το παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» που μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες στο Πρωτάθλημα θέλουν να αντιστρέψουν την κακή εικόνα τους παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Βέβαια, αυτό δεν θα επουλώσει τις πληγές των ηττών στην Super League μπορεί ωστόσο να ανυψώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών εν όψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος.