Αλόνσο: «Η φετινή χρονιά θα είναι πολύ ανταγωνιστική»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της McLaren παραχώρησε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του από τη Renault στην αγγλική ομάδα, τις προσδοκίες του για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι περιμένει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το νέο Πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Ο χειμώνας που πέρασε ήταν γεμάτος κίνητρα για μένα. Στην αρχή ήμουν κάπως νευρικός με την αλλαγή, αλλά αυτό είναι ανθρώπινο, αφού δεν γνώριζα ούτε το αυτοκίνητο ούτε τους ανθρώπους που θα συνεργαζόμουν. Αλλά τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Έχω εξοικειωθεί με την MP4-22 και σε όλη τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών προσαρμόστηκα στο μονοθέσιο, ενώ έμαθα και σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας.

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στη Formula 1. Υπάρχουν νέοι κανονισμοί, νέα αυτοκίνητα και νέα ελαστικά, καθώς φέτος υπάρχει μόνο η Bridgestone. Μέχρι να αρχίσουν τα Γκραν Πρι, κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλείς προβλέψεις. Εγώ πάντως από την πλευρά μου θέλω να κερδίσω κι άλλους τίτλους και είναι πολύ σημαντικό αν έχεις κερδίσει τρεις τίτλους με δύο διαφορετικές ομάδες. Για να το καταφέρουμε αυτό, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και μέχρι το τέλος».

Σύμφωνα πάντα με τις επιδόσεις των ομάδων στη διάρκεια των δοκιμών, υπάρχουν τέσσερις, μπορεί και πέντε, διαφορετικές εταιρίες που μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Αυτό τονίζει και ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος ανέφερε: «Υπάρχει ένας αριθμός ομάδων, που τα πήγαν πολύ καλά στις δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων της δικής μας, της Ferrari, της Renault και της BMW».

Αφήστε μια απάντηση