Έκαναν το καθήκον τους…

Έκαναν το καθήκον τους…«Αυτό που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) δεν είναι μια τυπική πράξη. Είναι καθήκον μας να τιμάμε τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων μας. Εύχομαι να μη θρηνήσουμε ξανά τέτοιου είδους περιστατικά». Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσε το στίγμα για τη χθεσινή, συγκινητική εκδήλωση που έγινε στα Τέμπη, στο σημείο που πριν από εννέα χρόνια έξι νεαροί οπαδοί του «δικέφαλου» έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

 Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε εκεί το ετήσιο μνημόσυνο, στο οποίο παρέστησαν τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, εξωδιοικητικά στελέχη αλλά και εκατοντάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Δικαιολογημένοι απόντες από το μνημόσυνο ήταν ο Λάμπρος Βαγγελής, που θρηνεί το χαμό ενός ανιψιού του σε τροχαίο, όπως και  ο Ηλίας  Χαραλάμπους, που έγινε μπαμπάς.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ παρέστη ενιαίος, γεγονός που προκάλεσε άκρως θετικές εντυπώσεις. Από την πλευρά της ΠΑΕ στεφάνι κατέθεσε ο πρόεδρος, Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ από πλευράς ΚΑΕ ο Χρήστος Καραμπέρης. Στην τελετή παρέστησαν και συγγενείς των έξι νεαρών φιλάθλων. Η μητέρα του Γιώργου Γκανάτσιου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά μας δεν γυρίζουν πίσω. Είμαι όμως πολύ συγκινημένη, γιατί είναι η πρώτη φορά που σύσσωμος ο ΠΑΟΚ τιμά τη μνήμη τους».